Opinia Timisoarei

Infrangere la limita pentru Poli Timisoara in fata Rapidului. Banatenii sunt la 4 puncte de un loc de baraj

TIMISOARA. ASU Poli Timisoara a suferit al cincilea esec din play-off-ul ligii secunde si cu doua etape inainte de final a ramas la 4 puncte de un loc ce ii asigura prezenta in baraj.

CITESTE SI: Liber si la distractie. In ce conditii vor putea fi organizate nuntile, botezurile sau mesele festive de la 1 iunie 

Partida a fost una echilibrata inca de la inceput, insa echilibrul a fost rupt in minutul 17. Si vorbim aici de echilibrul numeric. In minutul 17, la o centrare venita din partea dreapta, Balan a sutat catre poarta timisoreana, mingea l-a lovit in cot pe Bocsan, iar centralul Ionut Coza a aratat punctul cu var si s-a si aratat un galben timisoreanului. Bocsan mai primise un galben si cu un minut inainte, astfel ca a fost eliminat.
Hlistei si-a asumat responsabilitatea executarii penalty-ului, insa portarul George Paduraru s-a intins si a respins balonul.

In 10 oameni Poli nu a mai reusit prea multe in ofensiva si a incercat sa pastreze rezultatul de egalitate. Rapidistii nu au mai avut nici ei ocazii notabile si s-a intrat cu 0-0 la cabine.

In partea a doua Rapidul a avut initiativa in atac, iar Sefer si Balan au ratat primele ocazii. In minutul 65 Antonio Sefer a primit o pasa de Ilie, si-a asezat balonul pe piciorul stang si a sutat. Scutaru si Paduraru au incercat sa se opuna, insa balonul a poposit in plasa portii timisorene, 1-0 pentru Rapid.
Pana la final Poli a avut si ea o oportunitate de a inbscrie. Casado a trimis pe culoare pentru Radunovic, acesta a sutat din aproximativ 13 metri, insa Moldovan a respins cu piciorul.

S-a incheiat 1-0, iar Poli a ramas cu 39 de puncte in cont, la 4 lungimi de Dunarea calarasi, formatia aflata pe primul loc de baraj.

ASU Poli: Paduraru – C. Jurj, Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – D. Radu, Codrea, Coadă, P. Ivanovici – Axente, Al. Munteanu. Au mai jucat: Mera, Radunovic si Casado

In runda viitoare Poli va juca pe teren propriu impotriva unei alte echipe aflate in lupta pentru promovare, CS Mioveni.

Exit mobile version