Opinia Timisoarei

Infrangere dramatica pentru baschetbalistii de la SCM Timisoara. Banatenii, invinsi in prelungiri de Craiova

TIMISOARA. SCM Timisoara a inceput cu un esec turneul cu numarul 13 al Ligii Nationale de baschet masculin. A fost nevoie de prelungiri pentru a se decide invingatoarea.

CITESTE SI: Scenariile dupa care se intorc elevii la scoala in 5 mai. Anuntul ministrului Educatiei. La Timisoara decizia finala se ia sambata 

Baschetbalistii lui Dragan Petricevic au pierdut primul sfert al intalnirii cu SCM U Craiova cu 24-15, insa au revenit in cel de-al doilea, pe care si l-au adjudecat la 12 puncte diferenta. Astfel, dupa prima repriza banatenii aveau un avantaj de 3 lungimi, 37-34.

Si partea a doua s-a disputat pe aceleasi coordonate. Formatia timisoreana a apierdut sfertul al treilea la 7 puncte diferenta, l-a castigat insa pe al patrulea la doar 4, a egalat situatia pe tabela la 67 si astfel s-a intrat in prelungiri.

Sfertul suplimentar a fost unul echilibrat, insa fara mari reusite in ofensiva pentru banateni, care au reusit sa puna pe tabela doar 3 puncte, dintr-o libera a lui Mirkovic si o aruncare de 2 puncte a lui Mijajlovic, in timp ce oltenii au pus 11, si au castigat cu 78-70.

Cel mai bun marcator al leilor din Banat a fost Pesakovic, cu 14 puncte, urmat de Brown cu 13 si Gajic, cu 10. Restul punctelor au fost reusite de Olah – 9, Komatina si Mirkovic, catre 8, Mijajlovic-5 si Mocritchi – 3.

Timisorenii trebuie sa uite repede acest meci, deoarece vineri, de la ora 20, dau piept cu Dinamo Bucuresti, gazda turneului.

Exit mobile version