Opinia Timisoarei

Infrangere categorica pentru BC Timba in fata celor de la U Mobitelco Cluj. ‘Ursii’ au cedat cu scorul de 72-95

Echipa timisoreana nu a putut emite pretentii in fata clujenilor in meciul disputat la Sala Constantin Jude, in cadrul etapei cu numarul 22 a Ligii Nationale. Elevii lui Murarescu se afla la a patra infrangere consecutiva.

Timba a inscris primele puncte dupa aproape 3 minute de joc, cand clujenii aveau deja 6-0. Galben-negrii au reusit sa egaleze apoi(8-8, min.5), iar in minutul 6 au preluat chiar conducerea(10-9), insa nu au reusit sa se mentina la timona.
Desi egalitatea a fost restabilita pentru un moment(13-13), in minutul 7, prin `trita` lui Johnson, clujenii s-au distantat apoi rapid la 9 puncte(13-22) si au castigat primul sfert(18-22).
‘Ursii’ au incercat sa tina aproape in sfertul doi, Denhan Brown care a mai primit o sansa din partea conducerii a marcat 4 puncte, dar Nickolov a reusit apoi, in mai putin  de un minut doua ‘trite’ consecutive si U Mobitelco Cluj a ajuns rapid la 10 puncte diferenta(25-35). Ross a mai pus si el 3 puncte, la fel ca si Wright Jr, iar la pauza ecartul era de 21 de puncte in favoarea echipei ardelene.
Reusitele de 3 puncte au continuat de partea clujenilor si in sfertul trei. Cu 5 ‘trite’ oaspetii au ajuns usor la 34 de puncte diferente(51-85), cu cateva secunde inaintea sfertului trei.
Timba a castigat ultimul sfert(19-10) si au mai recuperat din handicap, dar meciul s-a incheiat cu victoria clara a Clujului, 95-72.
Cele mai multe puncte pentru Timisoara le-a marcat Horton, 17, urmat de Glynn cu 12 puncte si Huckaby, cu 11 puncte. Pentru echipa clujeana cel mai bun marcator a fost Baciu, cu 16 puncte, urmat de Ross si Dapa, cu cate 11 puncte.
Vezi FOTO pe www.fortaviola.ro!
Exit mobile version