Opinia Timisoarei

Informatica Timisoara a pierdut derby-ul cu Deva din deschiderea noului sezon de fotbal in sala

TIMISOARA. Informatica Timisoara a fost invinsa cu scorul de 3-2 de Autobergamo Deva in primul meci din sezonul 2016-2017 al primei ligi de fotbal in sala. Timisorenii au fost condusi cu 3-0, au revenit in joc, insa nu au reusit sa inscrie golul care sa le aduca macar un punct.

Banatenii au avut o prima repriza foarte slaba, in care au reusit sa creeze doar doua faze de poarta, dintre care intr-una dintre situatii a lovit bara. Si daca nu au inscris gazdele, au facut-o oaspetii. Florin Ignat a deschis scorul cu un sut din marginea semicercului. La nici un minut de la deschiderea scorului, Autobergamo a obtinut o lovitura de la 10 metri, iar Cristi Matei l-a executat pe Giurcanu cu un sut la coltul din stanga, iar balonul s-a scurs in poarta dupa ce a lovit bara.
Partea a doua a jocului a inceput la fel de prost pentru timisoreni. Vieira a recuperat o minge din picioarele lui Rakic, l-a invins pe Giurcanu, si a dus meciul la scor de neprezentare. Parea o victorie lejera pentru oaspeti, insa timisorenii s-au trezit la timp. Mai intai Valadares i-a readus pe timisoreni in joc cu un sut din marginea semicercului, pentru ca 30 de secunde mai tarziu Janjic sa execute perfect o lovitura de la 6 metri si sa pastreze suspansul pe final de meci. Timisorenii au dominat ultimele 10 minute, insa fie portarul Iancu, fie barele s-au opus golului, si astfel Informatica a pierdut la limita duelul cu Deva.
In runda viitoare, Informatica Timisoara joaca in deplasare impotriva Dunarii Calarasi.

Exit mobile version