Opinia Timisoarei

Infernal, dar totul e bine cand se termina cu bine. Handbalistii de la Poli Timisoara s-au impus la Buzau

TIMISOARA. A treia deplasare consecutiva a adus in sfarsit mult dorita victorie pentru SCM Poli. Handbalistii banateni, invinsi la Vaslui si Constanta au avut o partida dificila si la penultima clasata, HC Buzau, dar s-au impus dupa un meci in care au suferit mult…

Primul sfert de ora a fost extrem de echilibrat, cu ambele echipe la timona, iar de la gazde, fostii jucatori ai lui Poli, Grasu si Sania au fost in forma. Chiar daca a fost in fata in mai multe randuri, Poli s-a vazut condusa cu trei goluri la un moment dat, iar la pauza, Buzaul avea 14-12.

A fost echilibru si in partea secunda, buzoienii au avut 17-15 si se parea ca pot da lovitura in fata castigatoarei Cupei, dar elevii lui Pero Milosevic au reusit cumva sa intoarca partida, mai ales datorita experientei, 18-20 in minutul 50. Gazdele au reusit o ultima egalare la 22, dupa care violetii au inscris ultimele trei goluri ale partidei intr-un joc cu multe duritati, dar in care victoria a fost pe merit a banatenilor, 22-25!

Marijanovic 8, Milosevic 4, Sadoveac 4, Cimpan 3, Nastasie 2, Pribanic 2, Fenici 1, Dragas 1, au fost marcatorii Politehnicii, care etapa viitoare intalnesc acasa Dunarea Calarasi.

Exit mobile version