Opinia Timisoarei

Inevitabilul s-a produs. Croitoru si-a dat demisia de la Poli. Pleaca si impresarul Iacob. Vezi cine conduce echipa la returul barajului

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a acceptat demisia antrenorului principal Nicolae Croitoru, precum si cea a antrenorului secund Lucian Dobre. Cei doi sunt in mare masura vinovati de ce s-a intamplat in 2022 la echipa, insa si jucatorii au mare parte din vina.

CITESTE SI: Demisie din echipa de consilieri personali ai primarului Timisoarei. Dominic Fritz isi ia sfatuitor nou 

De asemenea, clubul alb-violet a incetat colaborarea cu Florin Iacob, care a ocupat functia de administrator delegat al Politehnicii Timisoara. Iacob este si impresarul lui Croitoru, iar cei doi au adus multi jucatori mult sub lotul echipei in vara.

Nicu Croitoru a fost antrenorul principal al Politehnicii de la inceputul lunii octombrie a anului trecut. A intregistrat cinci victorii, trei remize si opt infrangeri in partidele din Liga 2 ale echipei, la care se adauga esecul inregistrat pe teren propriu cu FC Brasov, in barajul pentru evitarea retrogradarii, scor 1-2.

In ultimul joc al sezonului, returul barajului de mentinere in Liga 2 cu FC Braşov (scor 1-2, in tur), antrenorul principal interimar al Politehnicii va fi Antonio Foale, care va fi sprijinit de experimentatul mijlocas Alin Ignea din postura de antrenor secund interimar.

Exit mobile version