Opinia Timisoarei

Incredibil! Un baiat de 16 ani si-a violat mama pentru ca i-a spus sa dea muzica mai incet

Gest socant al unui adolescent de numai 14 ani. Acesta si-a violat mama dintr-un motiv banal: nu il lasa sa asculte muzica tare. Femeia batjocorita si-a luat inima in dinti si a reclamat violul la politie, chiar daca fiul ei o amenintase cu moartea.

Totul s-a petrecut acum cateva zile, cand femeia, in varsta de 44 de ani, tocmai venise de la munca. A intrat in curtea casei si a auzit muzica data foarte tare. Baiatul era singur acasa si asculta muzica in camera lui, cu sonorul dat la maximum. Femeia a intrat in camera si i-a cerut sa dea sonorul mai incet. Enervat la culme, el a prins-o de maini, a imobilizat-o pe patul sau si a violat-o.

Scapata din mana lui, a vrut sa plece glont la politie, insa fiul vitreg a amenintat-o cu moartea daca spune ceva. Dupa cateva zile, ea si-a facut totusi curaj si l-a dat pe mana politiei pe cel care o batjocorise. Politistii au intrat pe firul anchetei si l-au retinut pe minor sub acuzatia de viol. Magistratii gorjeni au emis mandat de arestare preventiva pentru 19 zile pe numele lui.

Exit mobile version