Opinia Timisoarei

Incredibil! Au batut campioana, dar au pierdut pe terenul penultimei clasate. Esec dureros pentru Poli SCM Timisoara

TIMISOARA. Numai lor li se poate intampla asa ceva. Dupa ce au invins campioana ultimelor doua editii de campionat, tur-retur, Dinamo neavand sanse in fata Timisoarei, iata ca handbalistii de la Poli pierd intr-un loc in care ar fi trebuit sa castige la scor.

CITESTE SI: Accident violent pe drumul care leaga Timisoara de sudul tarii 

Trupa lui Pero Milosevic s-a inclinat duminica seara in fata penultimei clasate, HC Buzau. Violetii au condus la pauza la un gol, dar au fost in urma si cu cinci goluri in partea secunda, iar in cele din urma au pierdut cu 25-23.

Prima repriza a inceput echilibrat, cu ambele echipe la conducere, apoi Buzaul, cu fostul polist Andrei Grasu in mare forma s-a dus la 3 goluri, 8-5. Poli a intors scorul pana la pauza, 12-11, si se parea ca lucrurile vor intra in normal. Nu a fost asa, deoarece neatentia in defensiva si greselile usoare in ofensiva au facut ca gazdele sa se distanteze si la 5 goluri avans, 22-17, incheind partida la 25-23. Un dus rece pentru banateni, care vine dupa victoria cu Dinamo, iar acum podiumul se indeparteaza.

CITESTE SI: S-a decis. Vor fi alegeri in PSD Timis peste cateva saptamani. Cine i-ar putea lua locul lui Calin Dobra

Marcatorii Politehnicii in acest joc: Sadoveac 8, Orbovic 4, Pribanic 3, Marjanovic 2, Cimpan 2, Dragas 2, Fenici 1, Milosevic 1. Cei mai eficienti oameni ai buzoienilor au fost Asoltanei 7, Diaw 5 si fostul polist Grasu 5.

Pentru violeti urmeaza un nou meci de foc, acasa cu Dunarea Calarasi.

Exit mobile version