Opinia Timisoarei

Inconstienta la volan. Cum au fost prinsi doi soferi din Timis

TIMIS. Inconstienta se pare ca nu are varsta pentru unii soferi care risca atat viata lor, cat si pe a altora cand se urca bauti la volan si circula asa pe drumurile publice.

CITESTE SI: A fost descoperit tanarul filmat pe cand spargea cu picioarele oglinzile masinilor parcate pe o strada din Timis 

Este si cazul unor barbati, prinsi de politisti dupa ce au condus, desi erau beti crita.

Primul, un barbat de 61 de ani, a fost prins de oamenii legii in timp ce conducea pe un drum judetean din Timis. Politistii il oprisera pentru un control de rutina insa cand s-au apropiat de sofer, si-au dat seama ca acesta era baut. L-au testat cu etilotestul, iar rezultatul le-a confirmat suspiciunile. Soferul avea o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt barbat a fost prins de politisti conducand beat crita, de aceasta data la Deta. Soferul are 35 de ani, iar oamenii legii l-au oprit in trafic dupa ce au observat ca mergea serpuit pe sosea. L-au luat la intrebari si l-au pus sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0.94 mg/l in aerul expirat.

In ambele situatii, politistii i-au dus pe soferii inconstienti la spital, pentru recoltarea probelor biologice care stabilesc alcoolemia exacta. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat alcool si risca chiar sa ajunga la puscarie.

CITESTE SI: Toata vara a batut vantul pe podurile din Iosefin, la Timisoara. Unul trebuie sa fie gata in ianuarie, celalalt in februarie. Sfidat de constructori, primarul Nicolae Robu e increzator ca lucrarile se vor termina la timp 

Exit mobile version