Opinia Timisoarei

INCONSTIENTA! Incredibil ce varsta avea soferul care a produs accidentul mortal din Bocsa! Tanarul a fost dus de urgenta la spital la Timisoara

Soferul care a produs accidentul rutier din orasul Bocsa, din Caras- Severin este cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere. El este ranit grav.

CITESTE SI: Atentie, soferi din Timisoara si din judet! Restrictii de circulatie si de viteza pe mai multe drumuri nationale din vestul tarii si pe autostrada!

Potrivit politistilor din judetul Caras- Severin, in urma accidentului rutier care a avut loc vineri dimineata in orasul Bocsa din judetul Caras- Severin, a decedat soferul unei autoutilitare care transporta paine. Barbatul avea 50 de ani si locuia in Resita.

De asemenea, in urma evenimentului rutier au fost cinci raniti.

CITESTE SI: Va fi ca-n filme! Timisoara va avea cel mai inteligent sistem de transport

Ranit grav este soferul masinii Volkswagen care a produs accidentul, un tanar de 17 ani, domiciliat in Ulm, Germania. Acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar in urma accidentului a fost transferat la Spitalul Judetean Timisoara.

Au mai fost ranite usor alte patru persoane, cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, cu totii pasageri in autoturism.

Conducatorului autoturismului, H.M., i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”, transmit politistii.

CITESTE SI: PLANUL ROSU de interventie in Banat! Un mort si cinci raniti intr-un grav accident rutier!

Accidentul rutier a avut loc vineri dimineata in zona garii Bocsa Vasiova din judetul Caras- Severin.

 

Exit mobile version