Opinia Timisoarei

‘Incompetentul’ Goia, sef peste transportul metropolitan la Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce si-a dat demisia in luna martie din functia de director tehnic de la Societatea de Transport Timisoara, Ioan Goia se intoarce in sistem pe o noua functie de… director. Numit candva ‘incompetent’ de primarul Nicolae Robu, astazi e ‘reevaluat.

CITESTE SI: Incepe curatenia in cartiere, la Timisoara. Soferii nu vor mai avea voie sa parcheze pe anumite strazi. Unde intra prima data utilajele si angajatii de la salubritate? Programul pe zile 

Acesta va conduce Societatea Metropolitana de Transport Timisoara, respectiv institutia care gestioneaza transportul in comun din Timisoara catre comunele periurbane inca din anul 2018.

Goia a fost numit in noua pozitie de catre conducerea Directiei Edilitare din cadrul Primariei Timisoara. Motivatia a fost aceea ca Ioan Goia este „un bun specialist si va ajuta la implementarea proiectelor europene„, transmit reprezentantii municipalitatii.

In urma ceva timo, pe cand incerca din rasputeri sa ‘scape’ de el de la sefia RATT, primarul Nicolae Robu il numea ‘incompetent’ pe Ioan Goia si l-a acuzat in mai multe randuri ca il sfideaza: ‘Un nesimtit, nerusinat, care sfideaza un oras intreg‘, spunea Robu la adresa fostului director al Societatii de Transport in Comun, in 2017. Acum, acesta a fost ‘reevaluat’.

Va reamintim, Ioan Goia a fost plecat din fuctia de director general al Societatii de Transport Public anul trecut, in luna mai. Asta dupa ce, in repetate randuri, primarul Nicolae Robu s-a plans de felul in care a condus destinele STPT ani la randul.

Pozitia de director al STPT a fost preluata in luna mai 2018 de catre Sorin Supuran, numit chiar de primarul Nicolae Robu.

La doar doua luni distanta de cand l-a pus in fruntea Societatii de Transport, Supuran a fost destituit, pe motiv ca ar fi cerut o marire de salariu, in conditiile in care lefurile angajatilor nu erau platite de cateva luni.

Astfel, de la inceputul lunii august, STPT este condusa de tanarul Nicolae Bitea. In acest timp, intrucat fusese angajat cu concurs la STPT, fostul director Ioan Goia a ramas sa lucreze la cadrul companiei. A fost director tehnic pana in luna martie, atunci cand si-a dat demisia.

Exit mobile version