Opinia Timisoarei

Incident violent la un liceu de elita din Timisoara. Au intervenit jandarmii

TIMISOARA. Scene violente la liceul Jean Louis Calderon din Timisoara. Doi pusti s-au rafuit in scoala marti dimineata, iar unul s-a ales cu nasul spart.

CITESTE SI: Bataie intre eleve la un liceu din Timisoara. O fata a ajuns la spital 

CITESTE SI: Ridicati din asternuturi de mascati. Perchezitii la traficantii de droguri in Timisoara. Unii locuiesc pe aceeasi strada. Video 

La liceu au fost chemati jandarmii si ambulanta. Medicii i-au acordat ingrijiri copilului, iar baiatul nu a necesitat internare.

Doi elevi de clasa a IX-a au avut o neintelegere in urma cu doua zile, in afara scolii, legata de un telefon mobil, iar astazi dimineata (marti, n.r.), inaintea orelor de curs, in cadrul scolii, unul dintre cei doi i-a dat un pumn in nas celuilalt. Cel lovit a avut nevoie de ingrijiri medicale. Mama elevului a fost chemata la scoala si tot ea a decis sa solicite interventia jandarmilor„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timis.

Conducerea scolii a deschis o ancheta interna pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

Potrivit politistilor, parintii elevului ranit nu au depus plangere.

Liceul Calderon a devenit celebru in toata tara dupa ce in urma cu cateva saptamani directorul scolii a fost filmat pe cand alunga elevii fumatori din curte cu extinctorul.

CITESTE SI: Director de liceu din Timisoara filmat pe cand alunga cu extinctorul elevii care fumeaza in curtea scolii. Video 

Exit mobile version