Opinia Timisoarei

Incident socant intr-o sala de judecata, la Timisoara! Ce gest a facut un barbat la procesul chirurgului suspectat ca a luat spaga la Cardiologie?

TIMISOARA. Momente de uimire la Tribunalul Timis, in timpul unei sedinte de judecata din procesul deschis chirurgului Caius Streian de la Institutul de Boli Cardio Vasculare Timisoara, acuzat de luare de mita.

In vreme ce judecatoarea Anisoara Tira o audia chiar pe femeia de la care medicul ar fi cerut spaga pentru a-i opera sotul, un barbat aflat in sala s-a ridicat brusc in picioare, a tipat, apoi a spus ca: „nu mai pot respira din cauza coruptiei din aceasta sala„, dupa care a rupt-o la fuga din incapere sub privirile stupefiate ale celor prezenti.

La cererea judecatoarei, jandarmul aflat la usa a pornit in urmarirea barbatului pentru a stabili ce s-a intamplat.

In acest rastimp, audierea femeii a continuat, intr-un mod, catalogat de cei aflati in sala, drept ‘ciudat’, ca si cand cea careia i s-ar fi cerut bani ar fi fost de vina pentru situatia creata.

Aproape ca a certat-o ca i s-a intamplat ceea ce i s-a intamplat. A fost incredibil. Un tir de intrebari complet deplasate. Judecatoarea devenise brusc un anchetator de partea acuzatului„, spune unul dintre oamenii aflati intamplator in sala de sedinta.

Curiozitatile magistratei Anisoara Tira erau legate de felul in care femeia a ajuns sa stea de vorba cu procurorii. A vrut sa stie cum de i-a trecut prin minte sa mearga la Parchet sa il denunte pe medic, a vrut sa afle daca a fost insotita de cineva pe drum pana acolo si chiar cine i-a platit taxi-ul pana la Palatul Dicasterial.

Martorii din sala sustin ca judecatoarea era mai putin interesata de chestiuni legate de pretinderea banilor de catre chirurg si mai mult de modul in care procurorii au aflat de caz.

Mai mult, la urmatorul termen de judecata fixat in procesul doctorului Caius Streian, judecatoarea a stabilit sa-l audieze si pe sotul femeii care a depus plangere impotriva medicului, aceasta desi, batranul era in acel moment intr-o stare critica si este de greu crezut ca ar putea oferi informatii despre ce se intampla atunci in jurul lui.

Cat despre barbatul care a iesit ca din pusca din sala de judecata, acesta a parasit Palatul Dicasterial inainte ca jandarmul plecat in urmarirea lui sa il mai prinda pentru a lamuri incidentul.

Va reamintim, in noiembrie anul trecut, medicul Caius Streian, de la Clinica de Cardiologie din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la ruda unui pacient. Potrivit anchetatorilor, doctorul ar fi cerut 6000 de lei pentru o operatie la inima.

CITESTE SI: FLAGRANT! Cunoscut medic chirurg din Timisoara, saltat pentru SPAGA! Cati bani a cerut pentru o operatie? VIDEO!

Exit mobile version