Opinia Timisoarei

Incident pe pista de biciclete la Timisoara. ‘Am oprit sa-mi iau iubita’. Video

TIMISOARA. A blocat un trotuar intreg, urcandu-se cu masina pe pista de biciclete. Este vorba de un tanar care venise sa-si ia iubita de acasa cu masina pe strada Aries din apropierea Spitalului Judetean.

CITESTE SI: Terenul din Timisoara pe care nu se vor mai construi locuinte ANL. Primaria retrage parcele de mii de metri patrati, dupa 10 ani 

Un biciclist i-a atras atentia ca nu asa se parcheaza, iar asta l-a enervat pe conducatorul auto. Cand a vazut ca e filmat de catre biciclist, a incercat mai intai sa-l opreasca, apoi a inceput sa se justifice, explicandu-i ca a stationat doar putin ca sa-si astepte prietena.

In tot acest rastimp, mai multi biciclisti au luat-o pe jos, pe carosabil, incercand sa ocoleasca masina.

A stat cateva minute. Si eu cu bicicleta pe pista… blocat. A blocat tot trotuarul. Daca nu venea prietena lui si nu ar fi fost de bun simt si nu plecau, chemam un echipaj. Mi-a spus ca sunt frustrat sexual ….si alte jigniri doar sa ma enervez. Nu l-am bagat in seama. Atata stie„, a notat biciclistul, alaturi de imaginile publicate pe Comunitatea Biciclistilor Timisoara.

Biciclistii care intalnesc soferi care isi parcheaza masinile pe piste in Timisoara pot face sesizari la Politia Locala la nr. 0256968.

Exit mobile version