Opinia Timisoarei

Incident la Aeroportul Timisoara. Tanar oprit sa se urce in avion de catre comandantul aeronavei

TIMISOARA. Incident, sambata dupa-amiaza, in salonul vip de la plecari externe, pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, care s-a soldat cu interzicerea urcarii intr-un avion pentru un tanar pasager.

CITESTE SI: S-a intors la stralucirea de odinioara. Inca o cladire isi dezvaluie frumusetea in intregime, dupa renovare, la Timisoara. Povestea Casei cu Cocos. Foto

Mircea Ureche, zis si Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu din domeniul panificatiei, avea ca destinatie orasul New York si trebuia sa se urce sambata dupa-amiaza intr-o cursa de la Timisoara care sa-l duca pana la Munchen, de unde sa zboare mai departe catre America.

Pana la ora imbarcarii, tanarul a decis sa faca o vizita la salonul Business Lounge de la plecari externe unde i s-a adresat nepoliticos operatoarei de handling, din cadrul compartimentului Protocol si Informatii, de fata cu ceilalti pasageri prezenti in incapere.

Ba, mai mult, a mers la vitrina de bauturi alcoolice, a insfacat o sticla de whiskey pe care a dus-o la gura incercand s-o termine cat mai grabnic. Angajata i-a atras atentia ca e nepoliticos si i-a cerut sa-i inapoieze sticla de bautura, insa individul a refuzat si i-ar fi raspuns obraznic. Apoi a inceput sa o ameninte si i-a atras atentia asupra faptului ca este o persoana importanta si influenta

Femeia a incercat sa-l determine sa se opreasca, dar in zadar. Pana cand angajata salonului a chemat Politia, barbatul s-a indreptat in graba spre sala de asteptare a avionului.

Agentii politiei de frontiera din Aeroport l-au legitimat si au incercat sa afle ce s-a intamplat. Pasagerul le-a spus ca a baut pentru ca ii e frica de zbor si a sustinut ca nu a agresat-o pe femeie nici verbal si nici fizic. Politistii au decis sa informeze compania de zbor.

La scurt timp, cand a venit momentul imbarcarii in cursa Timisoara – Munchen, tanarul avea sa afle ca tocmai i s-a refuzat accesul la bordul avionului. Decizia a fost luata de catre comandantul aeronavei, intrucat pasagerul era sub influenta bauturilor alcoolice.

Tanarul teribilist va trebui sa astepte acum alta cursa si sa-si cumpere noi bilete de avion pentru a ajunge la New York.

Un pasager care nu respecta regulile de conduita si perturba linistea celorlalti calatori este automat sanctionat. in urma celor constatate de catre organele abilitate, barbatul se afla sub influenta alcoolului, fapt pentru care in conformitate cu Programul National de Securitate Aeronautica si Programul de Securitate al Aeroportului International Timisoara, i-a fost interzisa imbarcarea. Barbatul urma sa plece catre München, in tranzit cu destinatie finala New York, fiind pasager al zborului Lufthansa.” au declarat reprezentantii aeroportului.

Exit mobile version