Opinia Timisoarei

Incep repetitiile pentru Timisoara Gospel Project! VEZI cand si unde au loc!

Ajunsa la ce-a de-a VIII-a editie a evenimentului Timisoara Gospel Project isi propune sa aduca pe aceeasi scena a Filarmonicii Banatul 100 de persoane cu varste intre 15 si 99 de ani care sa cante in acelasi glas. Totul pentru un concert de exceptie!

Pana la marele eveniment nu au mai ramas decat 9 zile, timp in care la Timisoara se vor organiza repetitii intense la Adam Muller Guttenbrunn in fiecare zi intre orele 10.30 – 18.00. Timisorenii care doresc sa vada pe viu cum se desfasoara pregatirea pot merge linistiti la concertele de la AMG.

Dominic Samuel Fritz, fondatorul si dirijorul TGP, care vine in fiecare an special pentru acest proiect din Germania, ne asigura ca repetitiile vor fi un tur de forta, dar la final cei care accepta provocarea, vor fi cei mai fericiti coristi din lume. Celor interesati li se cere Talent, Generozitate si Pasiune, adica experienta corala sau voce si ureche muzicala, timp dedicat unei cauze bune si muzica in sânge si un strop de nebunie. Participarea este libera si nu se fac selectii, dar prezenta este obligatorie la toate repetitiile. Organizatorii promit ca participantii vor descoperi cum e sa te simti minunat si sa te distrezi muncind din greu in acelasi timp”, spune Ildiko Csoke, PR manager al proiectului artistic.

Exit mobile version