Opinia Timisoarei

Incep promotiile din sezonul estival, la Iulius Mall Timisoara! Oferte de pana la 80%

TIMISOARA. La Iulius Mall, fiecare zi fierbinte de vara petrecuta la cumparaturi devine o placere. Indiferent daca vrei sa fii in ton cu moda sau sa-ti pregatesti bagajul pentru concediu, ai acum ocazia sa descoperi promotii ispititoare in magazinele tale preferate.

Preturile sunt mai mici cu pana la 80%, iar surprizele placute constau si in oferte de genul 1 + al doilea produs cu pret redus. Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe Facebook Iulius Mall Timisoara si pe site-ul Iulius Mall.
Pentru cei care isi doresc sa plece in vacanta cu o garderoba noua, magazinele de imbracaminte din Iulius Mall Timisoara precum Mango, Orsay, Poema, Terranova, Ginette, Leonard Collection, au taiat preturile cu pana la 70%. Promotii de 60% anunta magazinele Camaïeu si Lee Copper, iar la Desigual, H&M, Invidiauomo, Koton, Motivi, Nissa, Effect, Fanny Lux, Malibu, Mathilde, Off Limits, Secuiana, Stefanel, Steilmann, Tenu de Saf, Tom Tailor, US Polo Assn preturile scad la jumatate.

La incaltaminte, preturi mai mici cu pana la 70% ii intampina pe clienti la Amely, iar cu 50% la Ana Cori, Batta, CCC, Office Shoes si Tamaris.

La fel de tentante sunt si promotiile brandurilor cu bijuterii si accesorii, de pâna la 70% la Splend’Or, pana la 50% la Edifice, Kultho si Meli Melo, iar cu 40% la Be in Time.

Produsele cosmetice, care nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru un concediu reusit, au preturi speciale in magazinele de specialitate din Iulius Mall: pana la 80% la Sephora, iar Contrast, Pupa Milano, Pro Beauty Shop si The Body Shop pana la 50%.

Magazinele de decoratiuni interioare Ambient Box si English Home vin cu preturi reduse cu 50% la produse selectionate, iar Nobila Casa propune promotii atractive la decoratiuni si accesorii barbeque.

Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat aici!

Exit mobile version