Opinia Timisoarei

Incendiu violent la mansarda unui bloc din Timisoara. Zeci de oameni evacuati. Video

TIMISOARA. Un incendiu devastator a cuprins mansarda unui bloc la Timisoara, duminica dimineata.

CITESTE SI: E in continuare blocata modernizarea Garii de Nord din Timisoara, dupa ce administratia Fritz a cerut schimbarea proiectului CFR. Ministrul Transporturilor: Ar trebui reluata procedura, reabilitarea va intarzia

Inainte de ora 7.00, locuitorii din cartierul Complexul Studentesc au fost treziti din somn de zgomotul facut de flacarile ce mistuiau primele apartamente de la ultimul nivel. Apoi, valvataia s-a extins cu repeziciune si la celelalte locuinte.

Disperati, oamenii au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Imagini de la locul nenorocirii ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

 

Zeci de pompieri si echipaje ale Ambulantei si SMURD au intervenit la locul incendiului. Salvatorii au adus si doua autospeciale cu autoscara pentru a putea stinge flacarile la inaltime.

Incendiul se manifesta la un bloc de garsoniere cu 4 etaje din Complexul Studentesc, la ultimul etaj care a fost mansardat pentru a i se adauga alte apartamente.

VIDEO: George Stefanita

Din fericire, nu s-au inregistrat victime si toti cei aflati in imobil au iesit in strada.

Am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. A fost alertat Detasamentul 1 si Detasamentul 2, acestea deplasandu-se cu toate fortele la locul interventiei. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp.

Primele echipaje ajunse la fata locului au costituit echipe de cautare salvare, acestea evacuand un numar de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activata grupa operativa.In urma informatiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU. Forte participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospecialedestingere, 2 Autoscari, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

UPDATE: In jurul orei 8.30, pompierii au reusit sa opreasca valvataia.

Incendiul a fost lichidat, insa in urma a ramas dezastru. Apartamentele de la ultimul nivel s-au facut scrum. Pagubele sunt uriase.

O ancheta va stabili de la ce a pornit focul.

UPDATE: Aproape toate familiile care au ramas fara locuinta dupa incendiul de pe strada Mehadia si-au gasit adapost la rude sau prietenii. Una singura, formata din doi adulti si un copil, care nu are unde sa stea, a primit un spatiu la un liceu din Timisoara, unde municipalitatea are 15 incaperi cu 2 si 4 paturi pe care le poate pune la dispozitia sinistratilor.

Exit mobile version