Opinia Timisoarei

Incendiu la o multinationala in Timisoara. Hala de 10.000 mp, inundata de fum. Peste 100 de oameni evacuati

TIMISOARA. S-a dat alarma, vineri dupa amiaza, la Timisoara, dupa ce intr-o hala de 10.000 de metri patrati a unei companii multinationale de la Padurea Verde a izbucnit un incendiu.

CITESTE SI: Au iesit flacari de sub capota unei masini in mers, pe o strada din Timisoara. Video 

Pompierii de la ambele detasamente din Timisoara au fost alertati si intervin la Continental Anvelope cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul, care se manifesta pe o suprafata de 200 de metri patrati. Pana la sosirea lor, Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al firmei a actionat pentru stingerea incendiului.

Aproximativ 100 de oameni care se aflau in tura s-au autoevacuat.

Vineri, 08.03.2024, la ora 16:17, am fost informati despre producerea unui incendiu la hala de productie a unui operator economic situat pe strada Avram Imbroane din Timisoara.

Au fost alertate Detasamentele 1 si 2 Timisoara si s-au mobilizat 6 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de prima interventie si comanda, o autospeciala de serviciu, 2 autoscari mecanice, 1 echipaj SMURD, o cisterna de 30.000 l si un motoventilator.

Incepând cu ora 16:20 a fost activata Grupa Operativa la nivel inspectoratului.

Suprafața totala a halei este de aproximativ 10.000 mp si a fost inundata cu fum, iar incendiul s-a manifestat pe 200 mp.

Aproximativ 100 de persoane s-au autoevacuat in siguranta„, transmit reprezentantii ISU Banat.

Pompierii au ventilat intreg spatiul.

 

Exit mobile version