Opinia Timisoarei

Incendiu la o gradinita din Timisoara. Video

TIMISOARA. Incendiu la Gradinita 22 de pe Paciurea, luni seara, in centrul Timisoarei. Iesea fum dintr-o zona a acoperisului, astfel ca s-a dat alarma la numarul de urgenta 112.

CITESTE SI: Protest HORECA la Timisoara, in fata restaurantelor si barurilor inchise: Suntem ingenunchiati 

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale de stingere cu apa si spuma.

Focul a ars mocnit pana la sosirea salvatorilor.

La fata locului s-au deplasat de urgenta 18 pompieri cu 4 autospeciale de stingere, o autoscara de lucru la inaltime si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara si 3 pompieri cu o autospeciala de stingere si o autoscara de lucru la inaltime din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Timisoara.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta la acoperisul cladirii pe o suprafata de aproximativ 4-5 mp„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid, astfel ca flacarile nu s-au extins.

Nu se stie deocamdata cum s-a aprins focul, insa cel mai probabil de vina a fost o sursa de incalzire ori un scurtcircuit electric. Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Au facut focul in pod. Incendiul de la Gradinita 22 din Timisoara, provocat de oameni ai strazii. Viceprimarul Cosmin Tabara: E nevoie de un sistem de supraveghere conectat la Politia Locala 

Exit mobile version