Opinia Timisoarei

Incendiu devastator la o casa, nu departe de Timisoara! Un barbat si-a dat foc, speriat ca neamurile ii fac vraji! FOTO!

TIMIS. S-a dat alarma la numarul de urgenta 112 dupa ce o casa a fost cuprinsa de un incendiu violent intr-o localitate aflata nu departe de Timisoara.

CITESTE SI: Iti gasesti loc de parcare pe telefon, in Timisoara. Descarca aplicatia! Unde avem parcarea ca-n San Francisco? FOTO si VIDEO! 

Un barbat si-a dat foc la locuinta aflata in Sanmihaiu Roman. Cand au vazut flacarile ce mistuiau acoperisul, vecinii au cerut ajutor si s-au chinuit sa-l scoata pe stapan din casa pana la sosirea pompierilor.

Barbatul de 64 de ani a fost salvat din valvataia ce ii cuprinsese locuinta, preluat de un echipaj SMURD si transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se inaugureaza mai devreme Semaforisoara! Cand se aprind toate semafoarele in Timisoara si unde vom avea UNDA VERDE?

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale cu apa si spuma si au reusit cu greu sa opreasca flacarile, insa din casa n-au mai putut salva nimic. Doar zidurile au ramas in picioare.

Rudele proprietarului povestesc ca acesta a facut o criza de nervi in aceasta dimineata si le-a amenintat ca le va da foc. Sustinea ca neamurile i-ar fi facut vraji. Nu si-a dus insa gandul pana la capat.  A mers la un magazin din localitate, si-a cumparat de baut si s-a intors la casa lui, unde dupa ce a baut bine, a incendiat locuinta.

Rudele barbatului spun ca se tem ca acesta ar putea sa le creeze si alte probleme, intrucat mai are tulburari psihice. Cel mai probabil, piromanul va fi internat intr-o clinica de specialitate.

CITESTE SI: Imagini fabuloase cu MUNTII Banatului, vazuti din Timisoara! VIDEO!

 

Exit mobile version