Opinia Timisoarei

Incendiu de proportii la Timisoara, in Complexul Studentesc! Restaurant in flacari. FOTO si VIDEO!

UPDATE: Flacarile de la fast-food-ul Roy, din Complexul Studentesc din Timisoara, au fost stinse dupa aproximativ doua ore. Urmeaza ca pompierii sa deschida o ancheta, impreuna cu politistii, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.

_______________

TIMISOARA. Pompierii au intrat in alerta dupa ce s-a dat alarma de incendiu in Campusul Universitar! Focul a cuprins un restaurant din Complex, iar flacarile uriase si coloana de fum puteau fi observate de la mare distanta. Chiar si din Calea Sagului sau din zona centrala a orasului.

7 echipaje de pompieri intervin pentru oprirea valvataii. Flacarile masoara peste 10 metri si au cuprins o cladire cu etaj in care se afla un restaurant de tip fast-food, Roy. Oamenii aflati in incinta au iesit imediat cand au simtit mirosul de fum.

In cateva clipe, limbi mari de foc au cuprins localul si s-au extins si la etaj.

Imobilul se gaseste in imediata vecinatate a caminului 25 din Complexul Studentesc din Timisoara.

Arde pe o suprafata de peste 200 de mp, parter si etaj, sunt flacari si fum. O femeie de 60 de ani a fost evacuata si se acorda assitenta unor persoane intoxicate cu fum. la fata locului sunt 5 ambulante si 7 autospeciale de stingere cu apa si spuma. De asemenea, au fost chemati muncitori de la ENEL si de la EON Gaz sa intrerupa alimentarea  cu energie electrica si gaz„, a declarat penutr opiniatimisoarei.ro Sindia Onescu, purtator de cuvant ISU Banat.

Jandarmii au inconjurat zona si i-au indepartat pe curiosi pentru ca nu cumva sa se intample vreo nenorocire.

O femeie intoxicata cu fum a fost transportata de urgenta la spital. Altor oameni li se acorda ingrijiri la fata locului. Dupa verificarile facute de echipajele de Ambulanta si SMURD, inca o persoana a cerut sa fie dusa la spital pentru investigatii suplimentare dupa ce a inhalat fum.
Din primele date, se pare ca focul a izbucnit in bucataria restaurantului, unde se pregatea saorma. Apoi, cum localul are mult lemn in interior, flacarile s-au extins cu repeziciune.
Coloana de fum ce s-a ridicat deaspura Campusului Universitar din Timisoara se putea vedea de la o distanta de cativa kilometri. Aceasta a fost fotografiata atat din Calea Sagului, cat si din Aradului sau centru.
Coloana uriasa de fum din Complexul Studentesc putea fi observata chiar si din comuna Sag, aflata la aproximativ 10 kilometri de Timisoara, dupa cum se vede in fotografia de mai jos a lui Tudor Sirb.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version