Opinia Timisoarei

Incendii violente in Banat. Zeci de oameni evacuati si un catel salvat de la moarte

Pompierii din Banat au mai aratat inca o data ca oroice viata este importanta. Flacarile au mistuit doua apartamente, insa interventiile prompte au salvat multe bunuri, dar si vieti.

CITESTE SI: 500 de metri de cablu cu defectiuni, inlocuit in zona Lipovei, din Timisoara, unde mii de oameni au ramas fara curent electric mai bine de 24 de ore. Generatoarele ISU, retrase 

Un apel la 112 a anuntat marti seara un incendiu in Caransebes, intr-un bloc de pe strada Stefan Velovan. Un fum negru si inecacios iesea dintr-un apartament, dar inundase si casa scarii. La fata locului au ajuns doua echipaje ale pompierilor, care au stins flacarile si au evacuat 7 oameni din apartamentul aflat deasupra celui care ardea. Proprietara apartamentului nu era acasa la momentul izbucnirii incendiului, insa a ajuns in timpul interventiei de stingere. Femeia a suferit un atac de panica, a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spital. Pompierii au reusit sa salveze mare parte din apartament, dar si o viata.

A ars mobilierul din camera in care s-a produs incendiul, iar restul apartamentului si casa scarii au fost afectate puternic de fum. Din apartament a fost salvat un caine de talie mica, care nu pare sa fie ranit. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric„, au transmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

Un alt incendiu a avut loc intr-un apartament din Anina. Din fericire, nici in acest caz nu a fost nimeni ranit, insa pompierii au evacuat 30 de oameni din bloc. In apartament a ars mobilierul dintr-o camera, o usa si un toc de geam, iar la apartamentul de la nivelul superior a fost afectat un geam. Acest incendiu pare sa fi izbucnit din cauza unui sistem de incalzire improvizat.

Exit mobile version