Opinia Timisoarei

Incaierare sangeroasa la o trecere de pietoni din Timisoara. Tanar ajuns la spital taiat pe piept

TIMISOARA. S-a dat alarma la Timisoara, vineri seara, dupa un conflict violent la o trecere de pietoni din zona Lipovei.

CITESTE SI: Acum are si palmieri. Singurul strand termal din Romania cu apa vindecatoare scoasa de la aproape 2000 m adancime si varsata direct in bazin e la mai putin de 50 km de Timisoara. Foto

Doi tineri, frati, aflati intr-o masina in trafic au avut mai intai un schimb de replici cu o gasca de adolescenti care traversau strada Constantin Radulescu Motru si carora soferul nu le-a acordat prioritate.

Dupa un tir de injuraturi, fratii din autoturism, unul de 19 si celalalt de 27 de ani, au tras pe dreapta intr-o parcare din vecinatate si au coborat, hotarati sa le dea o lectie pietonilor, care aveau intre 15 si 18 ani.

La un moment dat insa, unul dintre acestia din urma a scos un cutit si s-a napustit asupra atacatorului de 19 ani, pe care l-a taiat la nivelul pieptului si la umar.

Ranit, tanarul a fost urcat de fratele sau in masina si dus la Spitalul Municipal. Pe drum, pentru ca sangera puternic, a fost solicitata interventia unei ambulante.

Tanarul a fost operat si e tinut sub supraveghere medicala.

Politistii de la Sectia 5 Timisoara au dat repede de urma agresorului. Acesta a fost deja arestat preventiv si este cercetat pentru tentativa de omor.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version