Opinia Timisoarei

Incaierare la cativa metri de Palatul Dicasterial din Timisoara. Mai multi suporteri polisti, batuti de bodyguarzii unei firme de paza!

TIMISOARA. Bataie in plina strada in aceasta noapte intre mai multi polisti si doi angajati au unei firme de paza. Suporterii, 3 la numar, se indreptau spre casa dupa ce au stat la un pahar intr-un bar din Piata Unirii.

Cand au ajuns in parculetul din spatele Palatului Dicasterial au vazut masina unei firme de paza. Deveniti deosebit de curajosi, datorita aburilor alcoolului, cei 3, care sustineau ca sunt fani ai lui Poli, s-au luat la harta cu bodyguarzii ce asteptau in masina.

Cand cei 2 luptatori au iesit din autoturism, suporterii plini de curaj, au devenit deindata lasi si au luat-o la fuga. S-au intors, insa, dupa cateva minute insotiti de alti prieteni de pahar. Intre cele 2 grupuri a inceput o bataie, dar chiar si daca erau triplu ca numar, suporterii au fost invinsi, astfel ca meciul s-a incheiat 1-0 pentru bodyguarzi.

Cand au vazut ca balanta se inlina spre agentii de paza, 5 dintre suporteri au luat-o la sanatoasa, lasand pe campul de lupta 2 raniti. Acestia nu numai ca au fost batuti mar, dar si ambulanta care a venit sa ii ia a lovit o bordura astfel incat nu a mai putut sa ii transporte si a fost necesara chemarea unei alte salvari care sa ii preia pe raniti si sa ii duca la spital.

Politistii Sectiei 1 au preluat cazul si ii audiaza, la aceasta ora, pe cei 2 agenti de paza, incercand, in acelasi timp, sa dea si de urma batausilor fugari. Cat ii priveste pe cei 2 raniti, oamenii legii se gandesc sa ii audieze dimineata, cand isi vor reveni din betie, dar si din bataia incasata.

Exit mobile version