Opinia Timisoarei

Inca un tramvai nou vandalizat de un nemernic la Timisoara. A fost filmat. Video

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu aproape o luna un calator si-a facut nevoile pe un scaun dintr-un tramvai Bozankaya la Timisoara, acum camerele de supraveghere au surprins un alt nesimtit.

CITESTE SI: Pana unde poate sa mearga nesimtirea? Un calator si-a facut nevoile pe scaun intr-un tramvai Bozankaya, la Timisoara

Reprezentantii STPT anunta un nou caz de vandalizare a unei garnituri.

Unul dintre tramvaiele Bozankaya a fost vandalizat de către un călător, care a scris cu un marker permanent în interiorul tramvaiului care circula pe linia 1.
Vom sesiza și poliția, urmând să transmitem înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere din tramvaiul vandalizat, pentru identificarea persoanei din imagini și tragerea acesteia la răspundere penală.
Facem un apel către calatorii noștri prin care dorim să conștientizăm că toate mijloacele de transport în comun sunt bunuri ale comunității din care facem parte, ceea ce ne obligă moral să contribuim la menținerea acestora într-o stare cât mai bună. Doar împreună, călători și angajați ai STPT, putem să menținem un serviciu de transport în comun modern, sigur și civilizat„, transmit reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Daca va fi prins, atacatorul risca o amenda de 500 de lei si sa fie pus sa curete vagonul.

Va reamintim, nici alte tramvaie Bozankaya nu au scapat de naravurile nesimtitilor din Timisoara.
Chiar in prima zi in care fost puse in circulatie, cei care au urcat in garnituri au mancat banane si au aruncat cojile pe jos, au lasat ambalaje de biscuiti intre scaunele pe care au stat si au aruncat servetele pe jos.

Exit mobile version