Opinia Timisoarei

Inca un santier se deschide in Timisoara si restrictioneaza traficul pe un mare bulevard timp de 2 luni

TIMISOARA. Atentie, soferi! Pornesc lucrari de amploare pe inca o artera importanta a Timisoarei, iar aceasta va insemna modificari serioase in trafic, cu restrictii pentru toata vara.

Este vorba de lucrarile de reabilitare a sistemului de apa-canal de pe Bulevardul General Ion Dragalina. Pe tronsonul cuprins intre Bulevardul Regele Carol I si Splaiul Tudor Vladimirescu circulatia rutiera va fi restrictionata timp de aproximativ doua luni la cate o banda pe ambele sensuri de circulatie.

Santierul se deschide luni, 23 iunie.

Celor care locuiesc in zona sau au treaba acolo li se recomanda sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate. Pietonii sunt rugati sa circule cu atentie si numai pe podetele special amenajate pe Dragalina.

Anul trecut, Primaria Timisoara a investit aproape 1 milion de lei pentru reabilitarea unui alt tronson al bd. Dragalina, cuprins intre Splaiul Tudor Vladimirescu si Gara de Nord. 

Lucrarile fac parte din Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”, proiect cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu

Aceste reabilitari sunt necesare datorita vechimii mari a sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare.

Exit mobile version