Opinia Timisoarei

Inca un pas spre liga secunda! ACS Poli Timisoara pierde acasa si cu Chiajna

TIMISOARA. Sanse tot mai mici de salvare. Echipa „autoritatilor” a pierdut, din nou, contra unei echipe cu care se afla in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare. Dupa esecurile cu Petrolul si Botosani, astazi, ACS Poli a capotat pe teren propriu si contra Concordiei Chiajna.

Dupa o prima repriza echilibrata, in care totusi gazdele au avut o dubla ocazie rara, bara si ratare cu poarta goala „reusita” de Elek, Concordia, care a aratat ca a venit la victorie pe Bega si a avut o a doua repriza excelenta.

Experimentatul Milevsky a deschis scorul de la punctul cu var, dupa un hent al lui Nimely, apoi gazdele au o tresarire de orgoliu si egaleaza prin acelasi Nimely, care a profitat de o gafa a lui Balgradean, insa jocul era departe de a fi gata. Un alt jucator foarte experimentat, Obodo, finalizeaza o actiune inceputa de Milevsky si continuata de Giurgiu, iar Odibe trimite ACS spre liga secunda. 3-1 pentru Chiajna, victorie meritata a ilfovenilor, in fata unui adversar blazat, care parca se multumeste cu situatia in care se afla.

ACS Poli Timisoara: Strauss – Belu, Canu, Bocsan, D. Popescu, Barbut, Scutaru, Jenkins, Javi Hernandez, Elek, Nimely.
Rezerve: Gomis, Manu Torres, Pisas, Zicu, Llorente, Doman, Rajcomar

Exit mobile version