Opinia Timisoarei

Inca un meci ‘nebun’ de handbal, marca Poli Timisoara! Remiza smulsa in ultima secunda

TIMISOARA. Derby-ul primei etape din returul Ligii Nationale la handbal masculin, s-a disputat in Sala Constantin Jude, unde bronzul sezonului trecut, Poli Timisoara a intalnit liderul campionatului, Dobrogea Sud Constanta. Si cum intotdeauna partidele dintre cele doua combatante au fost pe nerecomandate cardiacilor, nici acest joc nu avea cum sa fie altfel.

Debutul de joc a fost extrem de echilibrat, cu doua aparari agresive si portari in forma. In minutul 7 era doar 1-1, dupa care oaspetii s-au desprins la 5-2 si 7-4 pe fondul unor ratari din pozitii favorabile ale banatenilor, care au avut in portarul Sijan, un adversar redutabil. Gazdele s-au apropiat in doua ocazii la un gol, insa in cele din urma diferenta de 3 goluri avea sa se inregistreze si la pauza, 9-12, cu toate ca in ultima secunda Poli a marcat un gol de la mare distanta, anulat insa pentru expirarea timpului.

Partea secunda este inceputa bine de gazde, care se apropie din nou la un gol, si apoi reusesc sa egaleze la 14. Daskaloski si Sijan fac minuni in poarta celor doua grupari, iar scorul ramane in continuare destul de mic. Dobrogenii au revenit in avantaj 19-17, cand mai erau de jucat doar trei minute. Simovic a redus din diferenta, dupa care Daskaloski a aparat exemplar, ca acelasi Simovic sa stabileasca egalitatea in ultima secunda de joc, 19-19, in urma unei lovituri de la 7 metri.

Un nou egal pentru banateni, dupa un meci strans, dar probabil astazi nicio echipa nu merita sa piarda.

Marcatorii Timisoarei: Simovic – 7 goluri, Lazarov – 5, Milosevic – 2, Stefan – 2, Marjanovic – 2, Lasica – 1.

Exit mobile version