Opinia Timisoarei

Inca un meci greu pentru Dumbravita. Deplasare la Mioveni

TIMISOARA. Dupa esecul la limita de la Arad cu UTA din Cupa Romaniei, unde a aliniat o trupa extrem de tanara, cu o medie de varsta la 20 de ani, CSC Dumbravita are un nou meci dificil, de aceasta data in campionat. In etapa a 5-a a Ligii a II-a, trupa in alb-verde joaca pe terenul celor de la CS Mioveni, duminica, de la ora 11.00.

Intalnim un adversar care, chiar daca a retrogradat din prima liga, as spune ca a avut un inceput bun de campionat in Liga a II-a. Pentru a simplifica lucrurile si sa nu mai existe interpretari, obiectivul e limpede: mergem sa castigam! Cei de la Mioveni au pierdut cativa jucatori dupa retrogradare, dar le-au mai ramas cativa fotbalisti experimentati, pe care s-au bazat si in prima liga. In plus, au reusit sa faca si niste transferuri foarte bune, de curand l-au adus si pe Stefan Blanaru, care e un jucator de atac cu experienta mare”, a spus Cosmin Stan, antrenorul echipei.

Dupa jocul de la Mioveni, urmeaza prima pauza internationala din acest sezon de toamna, una ce va fi mai scurta pentru formatia banateana. FRF a reprogramat meciul din prima etapa, cu Progresul Spartac Bucuresti, pentru ziua de marti, 12 septembrie. Iar la finalul respectivei saptamani, Dumbravita intalneste pe teren propriu nou-promovata CS Tunari.

Dumbravita are 3 puncte in patru partide disputate, in timp ce Mioveni are sase puncte in patru jocuri, dar este neinvinsa.

Alte doua echipe din vest au evoluat in aceasta etapa a ligii secunde. Corvinul Hunedoara a obtinut o remiza, 2-2, acasa in fata celor de la Concordia Chiajna, cu toate ca formatia ilfoveana a juca o ora in inferioritate numerica.

CSM Resita a incheiat si ea tot la egalitate, 0-0, duelul cu progresul Spartac Bucuresti, formatie care nu avea niciun punct in cont pana la aceasta etapa.

 

Exit mobile version