Opinia Timisoarei

Inca un copilas de 1 an prabusit de la etajul 4 al unui bloc. N-a putut fi salvat. Este al doilea caz in 24 de ore

Momente teribile in judetul Hunedoara pentru a doua oara in 24 de ore. Inca un copilas de 1 an a cazut de la etajul 4 al unui bloc, de asta data in Orastie, vineri.

CITESTE SI: Copilas de 1 an, prabusit de la etajul 4 al unui bloc. A scapat cu viata 

Locatarii au sunat de urgenta la 112, insa medicii veniti in mare graba n-au reusit sa il salveze pe baietelul de 1 an si 10 luni.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Din primele date, se pare ca cel mic a fost scapat accidental din brate de mama lui.

Vom reveni cu amanunte!

Va reamintim, joi, un alt copil de 1 an s-a prabusit de pe fereastra apartamentului parintilor sai, de la etajul 4 dintr-un bloc din Petrosani, judetul Hunedoara. Acesta a supravietuit, dupa ce o copertina pe care a cazut a amortizat socul.
A fost transportat in stare foarte grava la Spitalul de Copii din Timisoara cu un elicopter SMURD.

CITESTE SI: Copilasul de 1 an prabusit de la etajul 4 al unui bloc, adus cu elicopterul SMURD la Timisoara. Video 

Accidentul s-a intamplat joi dupa pranz, in timp ce parintii copilului erau acasa.

Acesta s-a urcat pe un scaun si s-a aplecat peste pervazul ueni ferestre lasata deschisa. Micutul s-a prabusit pe o copertina, care a si atenuat socul.

Un baietel de un an si 3 luni a cazut de la etajul 4. Copilul se afla sub supravegherea parintilor si a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuinte, intr-un moment de neatentie (se pare ca a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisa). La sosirea echipajului medical, micuțul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani. Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs incidentul, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version