Opinia Timisoarei

Inca un barbat muscat de caini in Gara de Nord din Timisoara, in ultimele doua saptamani! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Seria atacurilor cainilor fara stapan continua la Timisoara. Dupa ce inainte de Revelion un barbat de 49 de ani a fost sfasiat de maidanezi in Gara de Nord, animalele infometate fac o noua victima.

CITESTE SI: Barbat sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara. Omul are zeci de muscaturi pe tot corpul. VIDEO!

CITESTE SI: Pe cine da vina Primaria Timisoara dupa ce cainii maidanezi au sfasiat un barbat in Gara de Nord?

CITESTE SI: Barbatul sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara va ramane cu sechele! Medicii: va fi marcat pentru toata viata. Cine raspunde?

CITESTE SI: Barbatul sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara pleaca din spital.Va cere despagubiri de 1 milion de euro

Un tanar de 21 de ani, cetatean sarb, a fost muscat de cainii vagabonzi tot in Gara de Nord din Timisoara. Barbatul a ajuns pe mainile medicilor de la Spitalul Municipal Timisoara care ii curata ranile facute de patrupedele aciuate in zona garii.

Tanarul are leziuni provocate de muscaturi la unul dintre picioare. Urmeaza sa fie transportat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes de la Padurea Verde pentru a i se administra vaccinul antirabic, apoi va fi lasat sa plece acasa.
Va reamintim, in urma cu doar doua saptamani, in 29 decembrie, un alt barbat a fost sfasiat de cainii din Gara de Nord din Timisoara. Omul s-a ales cu muscaturi pe tot corpul si a avut nevoie de spitalizare. Ieri a parasit Clinicile Noi, dar va ramane cu sechele pentru tot restul vietii. Familia este decisa sa dea in judecata vinovatii si sa ceara daune de 1 milion de euro.

 

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version