Opinia Timisoarei

Inca un avertisment de la Politia Locala Timisoara. Amenzile vor ajunge pana la 20.000 de lei. Mai aveti timp o luna si jumatate sa va conformati

TIMISOARA. Politistii locali le atrag inca o data atentia timisorenilor care sunt proprietari de terenuri ca au obligatia sa le ingrijeasca, altfel urmeaza sa fie amendati.

CITESTE SI: Timotion pune din nou Timisoara in miscare pentru fapte bune. Ultimele zile de inscrieri. Cele 15 proiecte ale comunitatii pentru care oamenii sunt invitati sa alerge 

Oamenii legii transmit ca aceasta perioada este propice cresterii buruienilor si mai ales a ambroziei, planta care provoaca alergii grave.

Cei care nu vor lua masuri pentru combaterea si distrugerea acestei plante risca amenzi consistente. Sanctiunea maxima pentru persoanele fizice este de 5000 de lei, insa firmele care nu curata vegetatia pot primi pana la 20.000.

In urmatoarea perioada politistii locali vor face controale in oras si pe aceasta linie si vor incepe cu terenurile pentru care deja au fost depuse sesizari.

Exit mobile version