Opinia Timisoarei

Inca un accident mortal in Ungaria. Un barbat din Timis a murit pe autostrada langa Budapesta. Foto si video

Un nou accident grav de circulatie s-a produs pe o sosea din Ungaria, nu departe de Budapesta.

CITESTE SI: Bataie violenta intre eleve de liceu, in Parcul Botanic din Timisoara. Incaierarea privita de pe margine de zeci de tineri. Imagini ce te pot afecta emotional 

Accidentul s-a petrecut pe o autostrada din Ungaria. O camioneta condusa de un şofer roman a intrat intr-un TIR, pe autostrada M5, la 32 de km de Budapesta.


Şoferul roman a murit pe loc, strivit intre fiarele cabinei, noteaza digi24.ro. Autostrada a fost inchisa total pe sensul de mers spre Budapesta.

Deocamdata nu sunt clare conditiile producerii accidentului, acestea urmand fi clarificate de autoritatile din Ungaria.

UPDATE: Potrivit RTV.net, soferul care si-a pierdut viata pe autostrada in Ungaria era din Timis si lucra la o firma din Ortisoara.

Va reamintim, in urma cu doua zile un alt accident mortal in care erau implicati romani se petrecea pe un drum din Ungaria, nu departe de Budapesta. 9 oameni au murit atunci din cauza soferului unui microbuz care, in loc sa fie atent la drum, facea o transmisie live pe Facebook, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un camion. Impactul a fost nimicitor. Toti ocupantii microbuzului au pierit pe loc.

Exit mobile version