Opinia Timisoarei

Inca un accident cu doua TIR-uri pe DN6, drumul care leaga Timisoara de Oltenia. Autocamioanele erau incarcate cu masini

Un nou accident in care au fost implicate doua TIR-uri s-a petrecut in judetul Caras- Severin, in zona localitatii Teregova, nu departe de locul in care s-a produs un alt accident luni seara, in care au fost implicate tot doua autotrenuri si un autoturism. Atunci, 4 oameni au murit, printre care un copil de 14 ani.

CITESTE SI: 4 morti, intre care un copil de 14 ani, dar si raniti, dupa un accident pe drumul ce leaga Timisoara de sudul tarii

Accident rutier, DN6, zona Teregova, in care sunt implicate doua TIR-uri. Nu sunt persoane incarcerate. Detasamentul de Pomieri Caransebes asigura masuri PSI cu un echipaj pentru stingere incendii”, transmite ISU Caras-Severin.

Cele doua TIR-uri care s-au ciocnit marti pe DN6 transportau autoturisme.

Circulatia rutiera este blocata pe ambele sensuri de mers.

Accidentul de marti, de la Teregova se afla la o distanta de aproximativ 12 kilometri fata de locul unui alt accident care a avut loc luni seara, pe DN6, intre Domasnea si Cornea. Au fost implicate doua TIR-uri si un autoturism. Patru persoane si-au pierdut viata. Este vorba despre un copil de 14 ani care se afla in cabina unui TIR, dar si alti 3 tineri aflati in autoturism.

Exit mobile version