Opinia Timisoarei

Inca o tara vrea sa legalizeze marijuana! Care e legatura cu Regina Marii Britanii?

epa02310452 A worker tends to cannabis plants at a growing facility for the Tikun Olam company near the northern Israeli town of Safed on 31 August 2010. In conjunction with Israel's Health Ministry, the company currently distributes cannabis or Marijuana for medicinal purposes to over 1,800 people to help relieve pain caused by various health conditions. EPA/ABIR SULTAN ISRAEL OUT

Inca o tara vrea sa legalizeze marijuana, insa pentru asta trebuie sa isi schimbe forma de guvernamant. In Jamaica, mai multi avocati vor dezbate un amendament constitutional care sa permita destituirea Reginei Elisabeta a Marii Britanii de la conducerea statului, pentru a schimba apoi forma de guvernamant.

Avocatii vor sa transforme insula in republica, astfel ca, daca va fi adoptat amendamentul, regina ar fi inlocuita cu un presedinte.

Pe urmatoarea agenda legislativa din Jamaica, ce este dezbatuta intre 2016 si 2017, se mai regaseste si o propunere de legalizare a marijuanei pentru „motive specifice”. Initiativa trebuie insa sa treaca de Parlament pentru a primi dimensiune legislativa.

Citeste mai mult aici.

 

Exit mobile version