Opinia Timisoarei

Inca o reusita la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. A fost externat si tanarul infectat cu coronavirus care lucra la un magazin de bricolaj din Resita

TIMISOARA. Dupa ce in weekend cinci dintre pacientii cu coronavirus internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara au fost externati, luni seara a venit randul unul alt tanar sa paraseasca salonul de spital.

CITESTE SI: Copilasul de 4 ani cu coronavirus, internat la Timisoara, a suferit nu demult un transplant. Transmite salutari din spital si ne indeamna sa-i fim alaturi. Video 

Este vorba despre tanarul de 27 de ani care lucra la un magazin de bricolaj din Resita, care a fost adus in urma cu aprope o saptamana la Timisoara.

In urma ultimului buletin de analize iesit negativ, medicii considerand ca-l pot lasa acasa. A fost adus la domiciliu, tot in aceasta seara, cu o autoutilitara a Serviciului Judetean de Ambulanta Caras-Severin„, au transmis reprezentantii Prefecturii Caras-Severin.

Tanarul va ramane insa izolat la domiciliu in urmatoarele doua saptamani, asa cum cere procedura pentru toti cei care ies din spital.

Astfel, numarul celor care au scapat de coronavirus in toata tara a ajuns la 15, din care 14 numai la Timisoara.

CITESTE SI: Tratamentul care a vindecat de coronavirus primii pacienti la Timisoara in cateva zile. Reusita explicata de medicul specialist Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase 

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.

Exit mobile version