Opinia Timisoarei

Inca o medie de 10 curat la Bacalaureat in Timis, dupa contestatii. Cati elevi au mai reusit sa promoveze examenul

IMAGINE DE ARHIVA Mai multi elevi se uita pe listele cu rezultatele examenului de bacalaureat, din sesiunea de vara, afisate la Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, duminica, 8 iulie 2012. GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO

TIMISOARA. O eleva din judetul Timis a reusit sa obtina a doua medie de 10 la examenul maturitatii, dupa ce a contestat notele obtinute la 3 probe scrise.

CITESTE SI: Povestea singurei eleve de 10 curat la BAC, din Timisoara. Invata mult, merge la Opera si Filarmonica si va studia Dreptul International in Germania. Video 

Miriam Dobre este a doua tanara care a reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat. Ea este absolventa a Liceului Tehnologic Jimbolia si obtinuse in prima faza 9.10 la proba scrisa la Romana, 9.50 la Matematica si 9.65 la proba scrisa la alegere a profilului si specializarii – Biologie Vegetala. Adolescenta a contestat aceste note si a reusit sa obtina 10 curat la toate probele.

Conform Inspectoratului Scolar Timis, dupa contestatii, promovabilitatea in judet a crescut cu 3,35%.

Primul 10 curat la BAC 2018, sesiuna de vara, a fost obtinut de o eleva de la Liceul Nikolaus Lenau.

Conform Inspectoratului Scolar Timis, dupa contestatii, promovabilitatea in judet a crescut cu 3,35%, la 66,96%. 145 de elevi au reusit sa promoveze probele la care au depus contestatii, iar in urma acestor rezultate, 3 scoli din Timisoara se pot mandri cu promovabilitate 100%: Liceul Grigore Moisil, Liceul C.D. Loga si Liceul Nikolaus Lenau.

Exit mobile version