Opinia Timisoarei

Inca o dezamagire oferita de ‘Baietii in ghete’, la un meci accesibil. ASU Poli Timisoara pierde doua puncte mari acasa

TIMISOARA. Ce incepe bine se termina prost. O zicala ce se potriveste pentru ceea ce s-a intamplat sambata la jocul dintre ASU Poli si CS Balotesti, una dintre echipele de „batut” ale seriei.

CITESTE SI: Probleme mari pe Autostrada Lugoj – Deva Lot 4. Seful CNAIR e convins ca se deschide traficului pana de Craciun 

Debutul partidei, contand pentru etapa a 8-a, a fost sub semnul echilibrului si, chiar daca violetii au dominat, oaspetii au avut o ocazie mare la care s-a opus portarul Bozoanca, in timp ce Carol Taub, accidentat, a fost schimbat cu Topic, aflat la primul meci pentru Timisoara. Incetul cu incetul, presiunea la poarta oaspetilor a devenit evidenta, iar Adrian Poparadu a deschis scorul in minutul 27, cu un sut plasat din marginea careului mare. Banatenii au continuat asaltul, iar Raul Krausz a punctat pentru 2-0, dupa o centrare a lui Sorescu, minutul 31. Pana la pauza banatenii au irosit si alte sanse, care aveau sa-i coste…

La 2-0 si cu un joc bun, nimeni nu se gandea ca se poate schimba cursul jocului, dar orice este posibil in fotbal. In doar doua minute, Balotestiul a reusit sa egaleze, Nica (53) si Gojnea (55) marcand pentru una din echipele cu cel mai slab atac din serie. Pana la final, Poli a cautat golul victoriei care nu a mai venit si astfel a pierdut doua puncte mari, care o puteau duce spre varful ierarhiei. Etapa viitoare, baietii lui Bogdan Andone merg la Afumati, o alta formatie accesibila, dar se pare ca absolut niciun meci nu este castigat dianinte.

CITESTE SI: Nicolae Robu le ‘ia painea de la gura’ cantaretilor de pe strazile din Timisoara. Show total. Video 

ASU Poli: Dur-Bozoanca – Motreanu, Mera (c), Bilia, Taub (Topic 18′), Sorescu, Poparadu (A. Ignea 66′), Krausz, Predescu, Staicu (Badauta 54′), Plamada.

Exit mobile version