Opinia Timisoarei

Inca o balbaiala! 3 vaporase pe Bega, dar nu circula! Cand facem prima plimbare pe canal la Timisoara? Anuntul primarului Nicolae Robu

TIMISOARA. A fost pacaleala. Dupa ce la 1 Aprilie niciun vaporas n-a vazut apa Begai, desi primarul Nicolae Robu dadea asigurari ferme ca acestea vor porni pe canal, o parte pentru agrement si altele pentru transport persoane, iata ca asteptarea se prelungeste.

CITESTE SI: Soc la Timisoara! Consilier judetean acuzat ca si-a BATUT sotia 

La 4 zile de la momentul la care promisiunea ar fi trebuit sa se infaptuiasca, marti, edilul a anuntat ca doar 3 au fost scoase din depoul RATT si lansate la apa, dar ca o competitie de nivel national impiedica circulatia.

CITESTE SI: Vaporasele vor fi pe Bega din 1 Aprilie, da asigurari primarul Nicolae Robu in prima emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook la Timisoara, INTERVIURILE TIMISOAREI! In ce regim vor circula? 

V-am spus in permanenta cand am discutat acest subiect domnii Culita Chis si Goia mi-au dat toate garantiile ca vaporasele vor circula. In momentul de fata sunt trei vaporase la apa si nu circula de astazi pentru ca se desfasoara campionatul national de canotaj la Timisoara. Altfel, aceasta conferinta se disputa pe vaporas. Am luat legatura cu capitania si ni s-a spus ca e interzisa circulatia cat timp e aceasta competitie„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Decebal, Traian si Savoya sunt ancorate in golful de la Podul Modos, si odata cu finalizarea Campionatelor Nationale de canotaj, in proba de fond, in 7 aprilie, si celelalte vaporetto vor fi lansate la apa.

Ambarcatiunile nu vor face insa parte din sistemul de transport in comun, asa cum declarase Nicolae Robu in urma cu cateva zile. Cu alte cuvinte, edilul e nevoit sa-i dea dreptate directorului de la Apele Banat, Titu Bojin, care il contrazicea inca de pe atunci.

Vor circula in regim de agrement. Nu se poate da licenta de transport in comun, pana nu exista niste conditii pe care nu noi le oferim„, recunoaste primarul Nicolae Robu.

Timisoara are sapte vaporase, inca de anul trecut, cumparate de primarie. Fiecare dintre acestea cu cate 50 de locuri, iar pretul unei ambarcatiuni a fost de aproximativ 275.000 de euro.

Exit mobile version