Opinia Timisoarei

In Timis se circula in conditii de iarna, niciun drum nu este inchis. Meteorologii anunta ger pentru zilele urmatoare

Toate drumurile judetene sunt practicabile, iar soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta in aceste zile, din cauza vremii. Prognoza meteo nu este deloc optimista, se anunta ger si conditii de polei.

In judetul Timis iarna nu face probleme deosebite soferilor. Toate drumurile din judet sunt curatate, iar astazi se circula in conditii de iarna.

La nivelul Consiliului Judetean Timis, a avut astazi loc o sedinta operativa cu cei care trebuie sa intervina pentru a curata drumurile si a asigura buna circulatie rutiera. „Nu sunt probleme deosebite, se circula in conditii de iarna, nu sunt drumuri blocate”, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele CJT.

Astazi, dar si in noaptea trecuta a fost imprastiat pe sosele 670 de tone de material antiderapant. Utilejele sunt pregatite sa actioneze si in zilele urmatoare.

Din fericire, meteorologii nu anunta viscol in perioada urmatoare. „Din experientele anterioare, atunci cand avem viscol se blocheaza drumuri din zona Faget, Sannicolau Mare si drumul spre Peciu Nou”, a mai spus liderul CJT.

Meteorologii anunta, insa, ca in zilele care vor veni, tempereturile vor scadea foarte mult si vor fi conditii de polei.

Exit mobile version