Opinia Timisoarei

In sfarsit fara emotii. SCM Poli Timisoara nu a avut probleme cu ‘laterna’ CSM Odorheiul Secuiesc

TIMISOARA. Etapa a V-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin a dus fata in fata doua codase. De o parte SCM Politehnica, doar un succes si trei esecuri in patru partide anterioare, e adevarat trei dintre ele au venit in deplasare si CSM Odorhei, grupare cu 4 din 4. Infrangeri.

CITESTE SI: Distractie in Parcul Copiilor din Timisoara, in primul weekend din Saptamana Europeana a Sportului. Foto

Debutul partidei a fost echilibrat, oaspetii venind in Sala Constantin Jude pentru a-si vinde scump pielea. S-a pus mai mult accent de ambele parti pe ofensiva, unde in urma unor faze frumos construite s-au marcat si goluri spectaculoase. Pana in minutul 25, echipele au fost de nedespartit, 13-13, dar au urmat patru minute perfecte pentru alb-violeti, care au facut diferenta, 17-13.

In partea secunda, Poli a fortat cat sa nu aiba emotii, a condus mai tot timpul la 6, 7 si 8 goluri. In cele din urma s-a terminat 35-29, o victorie insa mai clara decat o arata scorul, in ciuda echilibrului din primele 25 de minute.

Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Marjanovic care a reusit 10 goluri, el fiind urmat de Sadoveac cu 7 reusite si Cristescu, Fenici, Mosquera, toti cu cate 4.

In runda viitoare, Politehnica va juca in deplasare cu CSM Focsani.

Exit mobile version