Opinia Timisoarei

In sfarsit. A fost schimbat din functie Dorel Cojan, seful Politiei Locale Timisoara, dupa 11 ani de interimat. Anuntul primarului Dominic Fritz

TIMISOARA. ‘Vesnicul’ sef interimar al Politiei Locale Timisoara Dorel Cojan a fost destituit.

CITESTE SI: Primarul Dominic Fritz: E putin probabil sa putem evita carantinarea Timisoarei 

Marti, noul primar, Dominic Fritz a anuntat ca a transferat sefia politistilor locali, temporar, adjunctului Dumitru Domasneanu.

Am delegat atributiile de director al Politei Locale. Pana acum au fost exercitate de Dorel Cojan, de azi, aceste atributii vor fi delegate directorului adjunct Dumitru Domasneanu. Cred ca si asta este un semnal ca in Timisoara lucrurile incep sa se schimbe. Vom avea o perioada scurta de tranzitie, apoi si la Politia Locala vom face un concurs deschis, asa cum este prevazut de lege„, a anuntat Dominic Fritz.

Dorel Cojan, iesit la pensie din Politie, era tinut de fostul edil Nicolae Robu inca din 2011 la sefia Politiei Locale Timisoara fara concurs.

Dorel Cojan ocupa pozitii de sef de aproximativ 40 de ani, iar de cand a iesit la pensie acum 14 ani, cumula salariul de la Politia Locala cu pensia. In perioada 2006-2011 a fost adjunct la aceeasi institutie.

Dorel Cojan ducea acasa peste 15.000 de lei in fiecare luna.

CITESTE SI: Carantina pentru 11 localitati din Timis, in analiza Comitetului pentru Coordonare si Conducere a Interventiei. Toate au rata de infectare cu COVID de peste 6 la mia de locuitori 

Exit mobile version