Opinia Timisoarei

In premiera, se angajeaza la Primaria Timisoara 4 consilieri personali pentru viceprimarii orasului

TIMISOARA. E oficial. Fiecare dintre cei doi viceprimari ai Timisoarei, unul deja pe functie, celalalt inca neales, vor avea cate 2 consilieri personali.

CITESTE SI: Dupa tramvaie, vor sa ne aduca si 44 de autobuze electrice la Timisoara. Turcii de la Bozankaya, intre cei 5 competitori pentru contractul de 30 de milioane de euro 

CITESTE SI: Linii de tramvai cu iarba, asfalt nou, piste de biciclete, retele de utilitati schimbate. O singura firma vrea sa modernizeze Bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara, cu peste 18 milioane de euro 

Aprobarea pentru angajarea pe cele 4 posturi a fost data in ultima sedinta de Consiliu Local, de marti, cand a fost modificata organigrama prin transpunerea in practica a legii care permite o asemenea schimbare, astfel incat sa poata fi infiintate noile pozitii din schema Primariei Timisoara.

Aceste structuri de cabinet viceprimar 1 si cabinet viceprimar 2 reprezinta o premiera pentru municipalitate, iar viitorii consilieri vor avea contracte de inspectori de specialitate pe perioada mandatului viceprimarilor.

E absolut necesar, ca sa poti conduce o institutie precum Primaria Timisoara de o asistenta profesionista. Consider ca amandoi viceprimarii au nevoie de acesti consilieri ca sa conduca asa cum trebuie. Ruben Latcau are in subordine Directia Tehnica si Directia de Dezvoltare, care numara peste 100 de persoane. Mi se pare firesc sa primeasca, asa cum e prevazut de lege, si instrumentele necesare„, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Consilierii locali au votat pentru crearea celor 4 posturi, dandu-se astfel unda verde angajarilor.

Deocamdata, Primaria Timisoara are doar un viceprimar in functie, cel de-al doilea urmand a fi votat abia dupa ce se vor incheia negocierile dintre USR PLUS si PNL, care treneaza de mai multe saptamani.

Primarul Dominic Fritz a spus ca spera ca municipalitatea sa intre cu conducerea completa in noul an.

Nu va spun toata lista pentru Mos Craciun, dar cu siguranta un al doilea viceprimar este pe lista mea si poate o sa fie un cadou putin intarziat„, a spus primarul Timisoarei. Acesta a precizat si ca in 2021 va proceda la modificarea organigramei in institutie si vor avea loc restructurari in randul angajatilor.

Exit mobile version