Opinia Timisoarei

In premiera pe tara, primarul Timisoarei Nicolae Robu tine audiente LIVE pe Facebook! Iata prima demonstratie!

TIMISOARA. Cu un telefon legat la internet, primarul Nicolae Robu lanseaza in premiera nationala audientele online cu cetatenii, prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Edilul a facut si o demonstratie vineri cand a transmis in direct, pe telefon, via contul sau de Facebook Public Figure, conferinta de presa a PNL Timis.

Primarul este convins ca ultima aplicatie a FB ii va incanta pe timisorenii care vor dori sa ii puna intrebari si sa capete raspunsuri live.

A aparut o noua facilitate Facebook, aceea de transmisii live cu receptionarea de comentarii in timpul transmisiilor. Avem, deci, la dispozitie un instrument interactiv. Acest instrument este dedicat categoriei de personalitati care au fani, pentru a putea interactiona cu ei. Am considerat ca putem folosi acest instrument pentru a transmite conferintele de presa in direct pe Facebook, iar eu voi folosi acest instrument si pentru audiente in direct pe Facebook. Pagina mea de tip Public Figure a fost acceptata de Facebook pentru aceasta aplicatie, aseara. Acum vom face in fata dumneavoastra primul experiment. O cerinta este sa ai un wireless bun”, a declarat Nicolae Robu.

Si, pentru ca a fost un prim experiment, au aparut si mici probleme: de cateva ori, in timpul conferintei de presa, transmisia live s-a intrerupt. Ramane de vazut daca astfel de pauze se vor produce sau nu si in timpul discutiilor cu timisorenii.

 

Exit mobile version