Opinia Timisoarei

In premiera, la Timisoara, Mos Craciun vine pe motocicleta la ceas de seara. Parada bikerilor va opri la Catedrala, unde vor fi aprinse lumanari in memoria eroilor cazuti in Revolutie

TIMISOARA. De 16 ani, la Timisoara, in mod traditional, Mos Craciun vine pe motociclete si aduce daruri copilasilor necajiti. Si de data aceasta, bikerii pun la cale traditionala parada, in care vor tura motoarele costumati in Mosul cel bun si darnic, iar in premiera, vor defila pe strazi dupa lasarea serii.

Sunt deja 16 ani de cand motociclistii timisoreni strang randurile, in fiecare Decembrie, si organizeaza actiuni umanitare in beneficiul comunitatii si al persoanelor mai putin favorizate. Toate aceste actiuni culmineaza cu traditionala parada
MOS CRACIUN PE MOTOCICLETA organizata de membrii cluburilor si gruparilor moto din Timisoara si judetul Timis, si la care sunt invitați sa participe toti motociclistii. In acest an, in premiera, vom avea o parada nocturna!!!
Sunt obligatorii caciula si/sau costumul de MoS Craciun(optional) una sau mai multe instalatii de pom pe baterii plus zambetul aferent. Nu uitati sa aveti in buzunare portocale, nuci, bomboane sau mici jucarii” este mesajul organizatorilor evenimentului.

Adunarea se va da in 18 decembrie, la Clubhouse Road Patrol MC Timisoara, din zona Freidorf, iar apoi, la ora 17.00, se pornesc motoarele, se aprind luminile si se pleaca in parada, spre centrul orasului.

La ora 17. 30 este prevazuta o regrupare a motociclistilor pe platoul din fata Catedralei Mitropolitane, unde acestia vor aprinde cate o lumanare, in memoria martirilor revolutionari ai Timisoarei.

De la 17.45, bikerii se pun din nou in miscare, pentru a ajunge apoi la Iulius Town, punctul final al paradei. Aici, cu totii vor primi ceaiuri calde oferite de unul dintre localuri si vor putea lasa fructele, dulciurile si jucariile aduse, care vor fi apoi impartite copiilor.

Toate detaliile evenimentului le gasiti AICI.

Exit mobile version