Opinia Timisoarei

In premiera blindate Piranha in defilare la Timisoara. De Ziua Nationala vom avea cea mai mare parada militara din ultimii ani. Programul complet de 1 Decembrie

TIMISOARA. Soldati si vehicule militare, printre care si transportoare blindate prezente pentru prima data la parada de 1 Decembrie de la Timisoara.

CITESTE SI: Judetul din Banat care nu are nici macar o comuna cu 5000 de locuitori. Cati bani ar putea fi salvati, daca Romania ar avea doar 15 judete in loc de 41 si s-ar reduce cheltuielile cu institutiile si bugetarii din aparatul administrativ

Programul de Ziua Nationala a Romaniei va incepe cu o depunere de coroane si jerbe la Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei, dupa care va continua, de la 10:30, cu o slujba la Catedrala Mitropolitana. Dupa aceasta va urma parada militara, cu prezenta in premiera a blindatelor Piranha V, de fabricatie americana si asamblate in Elvetia, cumparate recent de Romania.

Anuntul a fost facut luni de catre prefectul de Timis Mihai Ritivoiu.

Si in acest an vom organiza un eveniment de amploare de Ziua Nationala, cu o participare de forte chiar mai numeroasa ca anul trecut. Avem si o surpriza: pentru prima data in Timișoara, vor participa la defilare si transportoare blindate Piranha V! Vom pastra si locul ceremoniei: in fata Catedralei Mitropolitane, unde va astept pe toti in 01 Decembrie de la 11:00 sa sarbatorim impreuna!„, spune Mihai Ritivoiu.

Iata programul complet de 1 Decembrie la Timisoara!

Programul se va incheia seara cu retragerea cu torte, care va incepe in jurul orei 17:45.

Aceasta se va desfasura pe traseul: Strada Mărășești nr 6-7; Str. Sf. Ioan; Bulevardul Republicii, Bulevardul Regele Ferdinand I; Catedrala Mitropolitană; Primăria Municipiului Timișoara; Bd. C.D. Loga; Mitropolia Banatului; Bd. Revoluției din 1989; Instituția Prefectului – Județul Timiș; Piața Sf. Gheorghe; Str. 9 Mai; Piața Libertății; Str. Alba Iulia; Piața Victoriei (19:30); Str. Mărășești nr 6-7.

HARTA: Virgil Simonescu

 

Exit mobile version