Opinia Timisoarei

In genunchi! Asa termina ASU Politehnica Timisoara play-out-ul

TIMISOARA. Din rau in mai rau… si se apropie barajul! Poli nu sperie pe nimeni, iar perspectiva Ligii a 3-a se intrevede. Asta daca nu se trezesc Baietii in ghete la realitate si joaca si ei ceva in barajul cu Brasovul.

Sambata a fost o noua infrangere. Asteptata. La Iasi. Molovenii s-au impus cu 3-1, demonstrand si ei ca sunt mai buni ca banatenii, dupa ce au facut-o si echipe comunale, ca Selimbar, de exemplu.

Poli a deschis scorul in minutul 32, pe contraatac, Birnoi finalizand la coltul lung. Ursu putea face 0-2, dar a ratat din pozitie buna. Si cum des se intampla, Camara a egalat, plonjand cu capul de langa un Bocsan visator, 1-1 la pauza.

Partea a doua a fost interesanta, s-a jucat fara stres. Bocsan putea primii 11 metri dupa ce a fost lovit de portarul advers, dar penalty s-a dat in careul advers. Prima data in minutul 84, dupa un hent al lui Radu si in minutul 93, dupa un fault al lui Murariu. In ambele dati, Kamara si Serediuc au punctat, stabilind scorul final, 3-1.

Poli termina sezonul in genunchi, dar mai are o ultima sansa la redresare, barajul de mentinere.

Suporterii echipei au fost prezenti si la Iasi, sacrificandu-si inca un weekend pentru favoriti. „Cam-pionii” s-a auzit frecvent din partea lor, bineinteles in semn de batjocura.

Poli Timișoara: Murariu – D. Radu, Bocsan, Oanea, Birnoi, R. Lazar, Ignea (cpt.), D. Andrei, O. Ursu, Iamandache, Huminic. Au mai jucat: Bakos, Vukoje, Gerbi, Rogosic, Sintean.

Foto: Arhiva

Exit mobile version