Opinia Timisoarei

In clase noi, poate abia de anul scolar viitor. Lucrarile la Scoala Generala nr. 30, in intarziere. Foto

TIMISOARA. Incepute in ianuarie 2022, lucrarile la cele doua noi corpuri de cladire de la Scoala Gimnaziala 30 din Timisoara au ajuns aproape de final. Desi ar fi trebuit sa fie gata in ianuarie 2024, cel mai optimist termen de finalizare a fost amanat pentru luna mai a anului viitor.

Corpurile de cladiri au fost ridicate si anvelopate, au fost montate geamurile, astfel ca, la exterior, par incheiate. La interior, insa, mai este insa de lucru, la compartimentari si finisaje, iar potrivit reprezentantilor primariei, constructorul a incetinit ritmul de lucru.

Deocamdata constructorul a scazut ritmul de lucru pe santier fara vreun motiv. Daca nu revine la un ritm normal, pentru ca apoi sa intensifice si sa termine investitia la timp, vor fi aplicate penalitati„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei Timisoara.

In noile cladiri vor isi vor desfasura activitatea aproximativ 100 de profesori, dar si personal nedidactic. In total, intreaga scoala va putea gazdui peste 2.000 de elevi, odata ce noile constructii vor fi date in folosinta.

Investitia se ridica la aproximativ 20 de milioane de lei, bani europeni.

Lucrarile sunt facute de asocierea SC T.T.&Co Solaria Grup SRL si Euras, printr-un proiect al vechii administratii, contractul fiind semnat in toamna lui 2020.

Exit mobile version