Opinia Timisoarei

In cartierul tau e mai bine? Ce necazuri au timisorenii din Soarelui, Girocului si Buziasului?

TIMISOARA. Adolescentii fac galagie, animalele fara stapan misuna pe strazi, iar soferii isi lasa masinile pe unde apuca, chiar si pe spatiul verde. Acestea sunt doar cateva dintre nemultumirile timisorenilor care locuiesc in cartierele Soarelui, Girocului si Buziasului. Politistii locali au inceput controalele.

Oamenii legii au inceput cu sudul orasului, acolo unde locuieste si primarul Nicolae Robu.

„Politistii locali au demarat in aceasta perioada o serie de actiuni, pentru a lua legatura direct cu cetatenii, dar si pentru a lua pulsul problemelor la fata locului, scopul actiunilor organizate periodic in toate zonele municipiului fiind acela de a relationa cu cat mai multi cetateni, de a identifica adaposturi improvizate ale oamenilor strazii ce devin pe timpul verii focare de infectie, de a identifica terenuri virane neimprejmuite sau neigienizate, rampe clandestine de deseuri, de a lua masuri imediate in cazurile in care situatia o impune si de a prelua si transmite spre solutionare serviciilor specializate sau directiilor din Primarie problemele care exced competentelor Politiei Locale”, transmit reprezentantii Politiei.

Numai miercuri, agentii locali care s-au plimbat prin Soarelui, Girocului si Buziasului au gasit 12 locuri cu masini abandonate, 5 rampe clandestine de gunoi, gropi pe strazi, indicatoare rutiere cazute la pamant sau… mobilier deteriorat in parcuri.

„Cetatenii au semnalat prezenta tinerilor care se aduna seara pe Intrarea Lupului si consuma alcool, mananca seminte, tulbura linistea publica, existenta unor locatari de pe strada Astrilor care hranesc pisici la parterul si subsolul imobilului, producand astfel disconfort celorlalti locatari, autoturisme parcate pe spatiul verde pe Aleea Sanatatii si prezenta cainilor fara stapan pe strada Astrilor”, mai spun reprezentantii Directiei Politiei Locale.

Oamenii legii au rupt 31 de amenzi pentru abandonare de deseuri, parcare neregulamentara, consum de alcool pe domeniul public, comert ilicit. Actiunile continua si in alte cartiere.

Exit mobile version